Fundamenteel aandelenbeheer

Beleggen met een edge

In onze beleggingen ligt de focus op kwaliteit.

We gaan op zoek naar bedrijven met een sterk management-team, een gezonde balans, een solide cashflow, een robuust bedrijfsmodel en een duurzame franchise. Wat wij belangrijk vinden? Open, eerlijke en transparante communicatie en degelijke bestuurspraktijken.

Het aanbod van DPAM

Card image

Geografie

Bent u op zoek naar een specifieke belegging als kern van uw portefeuille? Of naar een evenwichtige aanvulling op uw portefeuille? Voor wereldwijde en Europese aandelen zijn wij uw ideale partner.

Ons aanbod van Europese aandelen omvat grote ondernemingen, maar ook smallcaps en midcap ondernemingen die van andere researchteams vaak te weinig aandacht krijgen. Kwaliteit en een bewezen bedrijfsmodel zijn de fundamentele bouwstenen van onze wereldwijde strategieën. Ons researchteam wordt bovendien bijgestaan door onze joint venture in Hongkong, wat waardevolle marktkennis oplevert voor zowel wereldwijde als Aziatische aandelenstrategieën.

Card image

Thematisch

Is uw portefeuille wel toekomstbestendig? In onze (multi-)thematische strategieën is innovatie het bepalende thema. Hiermee kunt u profiteren van de trends die onze toekomst zullen bepalen.

Wij zorgen ervoor dat uw portefeuille klaar is voor de toekomst door op zoek te gaan naar wereldwijde opportuniteiten binnen een specifiek beleggingsthema.

Card image

Beursgenoteerd vastgoed

Ons ervaren team in Europees beursgenoteerd vastgoed is er om u te helpen uw activa te diversifiëren, zonder dat u hoeft in te boeten aan liquiditeit en flexibiliteit. Energie-efficiënt vastgoed in de EMU en Europa met ruime aandacht voor ESG-criteria en waar zowel financiële als klimaatgerelateerde criteria relevant zijn in onze benadering.

Card image

Dividend

Doe meer met onze dividend-oplossingen. Met deze strategieën stellen we vast welke bedrijven voldoende cashflow genereren zodat ze een regelmatig en groeiend dividend kunnen uitkeren. We leggen ons hierbij toe op twee grote geografische gebieden: Europa en de VS.

Uw voordeel: Beleggen op lange termijn

Bij DPAM cultiveren we onafhankelijk denken, en onze mensen krijgen alle tools die ze nodig hebben om zich te ontplooien tot de beste versie van zichzelf. Actieve overtuigingen leveren waarde op voor uw portefeuille – dat is althans ons standpunt. Onze deskundige interne researchteams weten precies die bedrijven te vinden die de markt nog niet heeft ontdekt of die de markt onvoldoende naar waarde schat.

Er zijn nog steeds verborgen pareltjes te vinden.

Tijdens die zoektocht kan de waarde van beleggingen echter worden beïnvloed door dalende markten of bedrijven die geen groei vertonen. Dat kan negatieve gevolgen hebben voor de prestaties van uw portefeuille.

01
ACTIVE. CONVICTION.

De kern van onze strategie is een buy-and-hold benadering die berust op sterke overtuigingen, altijd gericht op de lange termijn.

02
TOP-DOWN. BOTTOM-UP.

We houden rekening met het macro-economische klimaat en combineren een bottom-up benadering met actieve aandelen-selectie.

03
ESG-INTEGRATIE

We zijn al sinds 2011 ondertekenaar van de UN PRI, de beginselen voor verantwoord beleggen van de VN. U mag er dan ook zeker van zijn dat we in ons hele assortiment van beleggingen rekening houden met ecologische, sociale en bestuurlijke factoren.

Risico's

We houden portefeuilles zorgvuldig in de gaten om de risico's nog beter te beperken. Niettemin gaan beleggingen in aandelen met risico's gepaard. Er is geen kapitaalbescherming of -garantie, en de kans bestaat dus dat u uw kapitaal volledig of gedeeltelijk verliest. Hieronder zetten we de risico’s die een hoge tot gemiddelde impact op uw beleggingen kunnen hebben nog even op een rij.

ESG-uitdagingen houden zowel risico's als kansen in. Onze deskundigen voeren grondige analyses uit om de voordelen en de risico's tegen elkaar af te wegen en gefundeerde beleggingsbeslissingen te kunnen nemen.

FONDSEN

Ontdek ons
volledige fondsen-assortiment

MANDATES

Uw doelstellingen. Onze strategieën.

Publicitaire mededelingDe in dit document verstrekte informatie moet worden beschouwd als informatie van algemene aard en is in geen geval bedoeld als informatie die is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Beleggen houdt risico's in. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.