Klantoplossingen

Onze portefeuilles op maat sluiten perfect aan bij uw specifieke behoeften. Wij hebben de oplossing die precies bij u past, wat u ook wilt bereiken.

Onze beleggings-experts en analisten-teams beschikken over expertise in steeds meer landen en sectoren. Zij zijn als geen ander geschikt om oplossingen te ontwikkelen voor uw beleggings-rapportages, om tegemoet te komen aan uw specifieke behoeften of vereisten op het vlak van risico, sector of land-specifieke factoren.

Hieronder ontdekt u ons volledige assortiment.


Mandaten

Onze expertise strekt zich uit over meerdere activa-klassen en geografische gebieden. Uw duurzaamheidsvoorkeuren zijn daarbij onze eerste prioriteit.

Wat kunt u verwachten?

Ons in Brussel gevestigde team van specialisten is al tientallen jaren de vertrouwde partner van institutionele cliënten zoals verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en stichtingen, en zal er alles aan doen om te laten zien dat wij de geschikte partner zijn voor al uw beleggings- en rapportage-doelstellingen.


Absoluut rendement

Heeft u een welbepaald rendementsdoel voor ogen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze experts stellen portefeuilles samen die streven naar een specifiek absoluut rendement.

Wat kunt u verwachten?

Wij stellen voor u een strategie samen afgestemd op uw doelstellingen qua rendement, en houden het risico daarbij zo laag mogelijk.


Risico en rendement

Wij stellen portefeuilles samen die rekening houden met verschillende voor risico gecorrigeerde doelstellingen, ongeacht of die relatief zijn (een bepaalde tracking error), of absoluut (een bepaalde Value-at-Risk of maximum drawdown).

Wat kunt u verwachten?

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de risico's van uw beleggingen goed te beheren. In de portefeuille die wij voor u samenstellen, hebben uw risico-doelstellingen hoogste prioriteit en worden rendementen binnen dat kader geoptimaliseerd.


Solvency Capital Requirement (SCR)

Wij hebben een uitstekende staat van dienst in het beheer van portefeuilles voor verzekeringsmaatschappijen. In ons gespecialiseerde beleggingsproces kunnen we rekening houden met een SCR-budget om portefeuilles te optimaliseren.

Wat kunt u verwachten?

Als verzekeraar kunt u rekenen op portefeuilles die precies aan uw vereisten voldoen, met een optimaal evenwicht tussen risico en rendement. Natuurlijk kan hierbij ook rekening worden gehouden met het SCR-budget of met andere belangrijke factoren zoals de impact op de winst-en-verliesrekening en meer.


LDI-strategieën

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij portefeuilles samenstellen die specifiek zijn afgestemd op de verplichtingen van pensioenfondsen.

Wat kunt u verwachten?

Wilt u het rente-risico beperken of afdekken? Onze oplossingen bieden uw beleggingen bescherming tegen toekomstige verplichtingen. Ons team werkt zowel met matching-portefeuilles als met rendements-portefeuilles.


Lifecycle

Als u een bepaald doel voor uw belegging in gedachten hebt, zoals voortijdig pensioen, dan zijn onze lifecycle-beleggingsoplossingen allicht iets voor u. Bij dat concept wordt de portefeuillespreiding in de loop van de tijd aangepast op basis van het aantal resterende jaren tot de eind-datum, en wordt het risicoprofiel stelselmatig en automatisch afgebouwd om rekening te houden met de lagere risicotolerantie naarmate de eind-datum nadert.

Wat kunt u verwachten?

U kunt kiezen uit een uniek assortiment van oplossingen die volledig aan uw financiële positie, uw risicoprofiel en uw beleggingshorizon kunnen worden aangepast.

Ze zijn het resultaat van langetermijn research en onze beproefde expertise op het vlak van activa-allocatie, die streeft naar hogere gemiddelde rendementen dan traditionele oplossingen met een standaard allocatie.


Onze partners

In een financieel landschap dat steeds digitaler en complexer wordt, gaan wij voor een menselijke aanpak. De wereld verandert misschien constant, maar wij blijven uw betrouwbare rots in de branding: consequent, flexibel en met een grondig inzicht in uw situatie en uw rapporterings-vereisten.

Onze cliënten zijn niet alleen Belgische beleggers. In de loop der jaren hebben professionele cliënten uit bijna alle Europese landen de weg naar ons gevonden. Wij loodsen hen door de ups en downs van de financiele markten.


INTERESSE?

Marketing communicatie. Beleggen houdt risico's in. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.