Kwantitatief & systematisch aandelenbeheer

BELEGGEN met een edge

Gaat uw voorkeur uit naar een benadering op basis van kwantitatief onderzoek? Onze kwantitatieve strategieën gaan op zoek naar ondergewaardeerde aandelen die blijk geven van een goed winst-momentum. Dankzij onze interne modellen kunnen onze beleggingsteams evenwichtige beslissingen nemen en vooroordelen vermijden.

Subactivaklassen

Card image

Systematisch en gedisciplineerd

Deze waarde-beleggingen bieden een systematische en gedisciplineerde benadering. Ze laten zich inspireren door concepten uit de Behavioural Finance om uw beleggingen te beschermen tegen menselijke vooroordelen en halen profijt uit waarderings-verschillen op de markt.

Uw voordeel: systematisch beleggen op basis van vaste regels, zonder vooroordelen

Waarderingsverschillen op de markt kunnen een opportuniteit opleveren. Ook voor u als u belegt in onze gedisciplineerde oplossingen met beheerste risico's.

01
ESG-INTEGRATIE

We zijn al sinds 2011 ondertekenaar van de UN PRI, de beginselen voor verantwoord beleggen van de VN. U mag er dan ook zeker van zijn dat we in al onze producten ecologische, sociale en bestuurlijke overwegingen in aanmerking nemen. Deze ESG-overwegingen kunnen verder worden aangepast op basis van uw voorkeuren.Risico's

We houden portefeuilles zorgvuldig in de gaten om de risico's die de waarde van uw belegging zouden kunnen beïnvloeden, nog beter te beperken. Niettemin gaan beleggingen in aandelen met risico's gepaard. Er is geen kapitaalbescherming of -garantie, en de kans bestaat dus dat u uw kapitaal volledig of gedeeltelijk verliest. Hieronder zetten we de risico's met een gematigde tot hoge mogelijke impact op uw beleggingen nog even op een rij.

ESG-uitdagingen houden zowel risico's als kansen in. Onze deskundigen voeren grondige analyses uit om de voordelen en de risico's tegen elkaar af te wegen en gefundeerde beleggingsbeslissingen te kunnen nemen.

FONDSEN

Ontdek ons
volledige fondsen-assortiment

OPLOSSINGEN VOOR CLIËNTEN

Uw doelstellingen.
Onze strategieën.

Related articles

Marketing communicatie. Beleggen houdt risico's in. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.