Over ons

Onze essentie: Active. Sustainable. Research.

We zijn echt actieve beheerders. Onafhankelijke denkers die met overtuiging beleggen. We bieden actieve, duurzame beleggingsoplossingen aan op basis van intern onderzoek.

Ons doel is vooruitgang boeken om te blijven bloeien. We streven naar een extra financieel rendement dat zowel onze klanten als de rest van de samenleving ten goede komt. Onze aanpak is gebaseerd op onze kernwaarden. We zijn praktisch, betrokken, menselijk en grondig. Dit betekent dat we praktische oplossingen ontwikkelen op basis van onze grondige interne analyses. We combineren dit met een menselijke, betrokken benadering waarbij we proberen positieve veranderingen teweeg te brengen.

image highlight

Onze missie

Actief beheer, omdat we iets willen betekenen

De kern van onze missie is onze doelgerichtheid. We streven ernaar onze klanten en de samenleving te laten profiteren van onze expertise. We willen voldoen aan de behoeften en financiële doelstellingen van onze klanten en handelen als een duurzame belegger.

image highlight

Onze ambities

Europa, en dan de rest van de wereld

Wij willen uw vaste partner zijn die u door het woelige financiële vaarwater loodst. Uw kompas waar u op kunt vertrouwen en dat u steevast op koers houdt. We staan aan uw zijde met advies en expertise, waar ter wereld u zich ook bevindt.

image highlight

Onze mensen & cultuur

Onafhankelijke denkers met een passie voor beleggen

Waar wij ons succes aan te danken hebben? Aan de passie en de competenties van onze mensen: een toegewijd team van 190 uiterst gekwalificeerde professionals. Bij ons heerst een cultuur van onafhankelijk denken, innovatie en menselijke waarden, en daar zijn we trots op. Daardoor ontstaat er een klimaat waar entrepreneurship en creatieve oplossingen gewaardeerd worden.

Hiërarchie is in onze organisatiestructuur opvallend afwezig en de besluitvorming is een duidelijk en efficient proces, waarbij ieder lid van ons team ook echt iets kan betekenen.

Ons trackrecord

Een actieve en continue blik op de markten

Wij zijn gevestigd in Brussel en een onderdeel van Degroof Petercam, opgericht in 1871. We vinden nauwe contacten met onze partners belangrijk en beschikken over kantoren in Amsterdam, Frankfurt, Genève, Luxemburg, Madrid, Milaan en Parijs. In 2021 hebben we onze grenzen nog verder verlegd en hebben we een joint venture opgericht met OFI Invest Asset Management in Hongkong.

190+

Experten

Ons succes is gebaseerd op de vaardigheden en talenten van onze medewerkers.

€ 47+ BN

Activa onder beheer

In december 2022, bedroegen onze bruto activa onder beheer ongeveer 42 miljard EUR.

€ 20.8 BN

in duurzame investeringen

Sinds december 2022 beheren onze art. 8+ en art. 9 fondsen bijna 17 miljard euro.

Onze waarden

Awards

Onze inspanningen als actieve, duurzame en onderzoeksgedreven vermogensbeheerder hebben veelvuldig erkenning gekregen via verschillende awards.

Wij beheren voor onze cliënten een brutovermogen van ongeveer 42 miljard euro (september 2022).

Award image
Scope Award 2022: Best Regional Asset Manager ESG (Germany)
Award image
Quantalys Award 2022: Best Regional Asset Manager (France)
Award image
Swiss Sustainable Fund Awards 2021: Best Asset Management company (Switzerland)

Marketing communicatie. Beleggen houdt risico's in. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.